Google Certified Partner

Google AdWords Certified PartnerAls winkeliers met een zeer groot online hart besteden we veel tijd, moeite en aandacht aan de online marketing van onze webwinkels.

Om onze kennis op peil te houden nemen we actief deel aan het Google certificeringsprogramma voor bedrijven en vragen we onze medewerkers de bijbehorende kennis te behalen als blijk van hun expertise.

Per 1 augustus 2013 is webCentral door Google voor deze inspanningen beloond met de status van “Google Adwords Certified Partner”.

Gekwalificeerde individuele personen en gekwalificeerde bedrijven in het Google Advertising Professionals-programma hebben voldoen aan de vereisten van Google om dit erkenningsniveau te bereiken. Ze hebben ten minste drie maanden AdWords-klantaccounts met een minimum bestedingsniveau beheerd. Daarnaast hebben gekwalificeerde individuele personen het officiële examen gehaald om hun diepgaande kennis aan te tonen en hebben gekwalificeerde bedrijven meerdere gekwalificeerde individuele personen in dienst.

Aangezien het behalen van de status Gekwalificeerd individueel persoon of Gekwalificeerd bedrijf geen gemakkelijke opgave is, beloond Google deze professionals met een officieel programmalogo en professionele statuspagina waarop de titel wordt weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>